Kejayaan milik semua orang

KES 1

“Tiap malam tidur saya tak lena, saya risau memikirkan cara nak tambah belanja bagi menampung keperluan hidup yang serba mahal.” Luahan sayu Zaidi yang dibuang kerja sangat menyedihkan. Malahan ramai lagi teman Zaidi yang senasib dengannya.

KES 2

Halim baru 2 bulan dibuang kerja sebab syarikat tak mampu bayar gaji. Terus dia hilang income serta-merta!. “Saya buntu memikirkan cara nak cari income bagi menanggung keluarga dengan keadaan ekonomi gawat mcmni” keluh Halim

 SILA AMBIL PERHATIAN

» Mereka yang dah bersara

» Mereka yang memburu kerja

» Mereka yang diberhentikan kerja

» Mereka yang dibelengu hutang

» Mereka yang mencari income tambahan

Ini adalah perniagaan kalis gawat. Beri ruang untuk Anda mencapai tahap dan potensinya. Jika Anda tidak membuat sesuatu mana mungkin keadaan akan berubah!

“JIKA ANDA TIDAK MEMBUAT SESUATU MANA MUNGKIN KEADAAN AKAN BERUBAH?”

MOHD TAJUDIN & SITI MARDIAH

BERMULA “ZERO” BINA PERNIAGAAN TASLY DISABAH

Ramai yang diluar sana tidak begitu bernasib baik seperti anda kerana mereka tidak bertemu seperti mana kita bertemu hari ini.

“3 tahun dulu ketika bermula hidup kami penuh dengan masalah. Usia 50, simpanan zero, hutang berbelit.

BACA KISAH bagaimana kami bangkit ketika dalam kesempitan dan  berjaya membina empayar perniagaan Tasly di Sabah.

Pasaran antarabangsa Tasly

PELBAGAI AKTIVTI KUMPULAN  

GANJARAN PERCUTIAN

Pelbagai ganjaran menanti anda seperti percutian ke destinasi antabangsa dan tempatan

BENGKEL ONLINE

Menawarkankan latihan dan bengkel mempelajari teknik pemasaran online untuk agen dibawah Team HOW

KURSUS KEUSAHAWANAN 

Seminar keusahawanan bagi membimbing anda

AKTIVITI KUMPULAN

Bekerjasama dalam kumpulan Team HOW yang ceria dan penyayang

PENDAPATAN TANPA HAD

Mulakan modal rendah tanpa risiko dan pendapatan berganda tanpa had

MALAM ANUGERAH

Malam khas bagi meraikan agen atas usaha mereka

PRINSIP SYARIKAT

PRINSIP SYARIKAT

“Membina perniagaan untuk Jangka Masa Panjang”

“Bukan buat untung hari ini, esok terus HILANG”

Tasly Agen
R

BISNES MUDAH

Anda menjalankan perniagaan untuk diri sendiri tetapi anda tidak bersendirian. Bersama kami memastikan anda dapat fokus kearah usaha mencapai impian. 

SENANG DIDUPLIKASI

Perniagaan ini mudah diduplikasikan dibawah rangkaian anda walaupun anda tidak mempunyai pengalaman.

MENYERONOKKAN

Kami menjalankan perniagaan melalui konsep Berkongsi dan Penyayang. Agen kami amat gembira berkongsi testimoni dan pengalaman peribadi mereka menggunakan produk dan membina perniagaan mereka.

MENGUNTUNGKAN

Pelan pemasaran yang menguntungkan dalam perniagaan berangkaian. Pelbagai ganjaran seperti percutian mewah ke destinasi antarabangsa dan tempatan.

"Lagi Cepat Anda Bertindak lagi Cepat Anda Kuasai Pasaran"

YA ! SAYA BERMINAT UNTUK MENDAFTAR
APA KATA AGEN TEAM HOW?

“Tahun 2016 hadirnya satu peluang untuk saya mengubah diri & cara hidup saya sekeluarga. Hati saya amat yakin inilah peluang yang harus saya rebut dan saya berjaya mengubah gaya kehidupan ke tahap yang lebih selesa. Bisnes ini sangat perfect pada saya yang baru lagi dalam dunia perniagaan ini”

Hamidi Md Nor

Agen Hulu Kelang

“Apa yang saya lakukan adalah berkongsi kepada anda semua. Tidak salah untuk membantu jika kena pada cara dan Alhamdullilah bisnes ni memang terbaik!”

Faridah

Agen Klang

“Setelah bersara dengan yuran pendaftaran yang terendah, saya dapat memulakan bisnes sendiri. Disamping membantu ramai orang untuk sihat ia juga bisnes yang menguntungkan dan segalanya cukup mudah untuk anda memulakan sesuatu dalam hidup anda!”

Haji Naziff

Agen Selayang

“Ya pengalaman yang berbeza sebab permintaan dari pelanggan tak putus2 dan ini membuat Jun mula buat secara serius. Terima kasih kak Siti yang tidak lokek berkongsi rahsia online kepada kami”

Junenaini

Agen Sabak Bernam

“Perniagaan simple dan produk memang aswome!. Setelah menyertai Team HOW saya benar-benar tertarik dengan kelebihan-kelebihan produk dan pelan pemasaran yang ditunjukkkan. Ia senang dan cepat!”

Zulaifah

Agen Johor

“Siapa sangka suri rumah macam linda pun boleh santai-santai buat sales 5 angka. Terima kasih kak Siti sebab banyak share ilmu online kepada agen-agen Team HOW”

Haslinda Mat Abas

Agen Keramat

“Saya nampak potensi perniagaan ni memang boleh bantu tingkatkan ekonomi.  Seseorang akan dapat membantu lebih ramai orang setelah diri sendiri dibantu dan diperbaiki ke satu tahap yang jauh lebih baik dari sebelumnya”

Haji Mohd Amin

Agen Wangsa Maju

“Menjadi agen Team How membuka satu peluang yang baik untuk saya menambah income. Inilah bisnes untuk jangka masa panjang. Bukan buat untung harini esok terus hilang”

HAJI ANNUAR

Agen Melaka

"Lagi Cepat Anda Bertindak lagi Cepat Anda Kuasai Pasaran"

SAYA BERMINAT
SOALAN LAZIM (FAQ)
Beberapa Soalan Lazim (FAQ) seperti dibawah

Apa beza TASLY & TEAM HOW?

Tasly International adalah syarikat farmaseutikal dunia. Syarikat mempunyai sokongan antarabangsa semenjak tahun 1997 dan ini membuktikan kestabilan dan pengalaman industri yang meluas.

Syarikat Tasly inilah yang akan membayar bonus kepada anda. Jika tiada Tasly, maka tiadalah Team HOW

Mengapa Memilih Team HOW?

Team HOW adalah gelaran Ejen yang berdaftar secara eksklusif dengan kami. Ejen Team How dipilih bagi memasarkan produk-produk kesihatan Tasly ke seluruh Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei & Singapura.

Kami mencari individu yang komited di luar sana dan membawa mereka bersama-sama dalam satu pasukan. Kami berbangga kerana anda mengenali kami kerana kebolehpercayaan dan standard tinggi syarikat kami.

Perniagaan Ni Ada Produk Ker?

Untuk memulakan bisnes mesti ada produk yang terbaik, jika tidak ia bukan bisnes tapi SKIM atau SCAM yang banyak menipu orang ramai sebelum ini.

Kredibiliti syarikat Tasly telah terbukti sejak tahun 1994 dengan mengeluar dan memasarkan produk kesihatan Tasly yang berinovatif dan berkualiti tinggi.

Saya Tiada Pengalaman Boleh ker Saya Join?

Ramai yang join Team HOW tiada pengalaman namun ini sebenarnya bukan suatu masalah. Syarikat menawarkan pusat latihan, seminar dan menyediakan pusat sokongan bagi ejen Team HOW. Yang penting adalah komitmen anda untuk berjaya!

Jadi Ape Perlu Saya Buat?. Macamana Saya Nak Mendaftar?

Klik butang DAFTAR AGEN dan isikan maklumat selengkapnya.

Kami mencari individu yang komited untuk bersama-sama kami dalam satu bumbung dibawah “Team HOW”

Kami telah melakukan ini dengan jayanya semenjak 2004 dan berbangga kerana Anda mengenali kami kerana kebolehpercayaan dan standard tinggi syarikat kami.

Jadilah yang TERAWAl!

Hubungi 019-2266478 Sekarang!

Bertindak Sekarang!